Sajtószoba

Az alábbiakban találja a projekt kapcsán kiadott hivatalos híreinket, közleményeinket, valamint a projektről a sajtóban megjelent írásokat.


Sajtóközlemények

Sajtóközlemény - 2019.12.10.

Elkészültek az árvízi biztonságot célzó töltésépítési munkálatok Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság közös árvízi biztonságot célzó töltésépítési projektjében befejeződtek a kivitelezési munkálatok. A kiemelt projekt a Nemzeti Vízstratégia részeként, a Széchenyi 2020 program keretében, 4,6 milliárd forint értékben, vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósult meg.

Sajtóközlemény letöltése

Sajtóközlemény - 2019.09.24.

2020. január közepén befejeződnek a töltésépítési munkálatok Borsod-Abaúj-Zemplém megyében
Tovább folytatódnak a kivitelezési munkálatok az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az Észak- magyarországi Vízügyi Igazgatóság közös árvízi biztonságot célzó töltésépítési projektjében. A korábban 2019. augusztus 31-re tervezett befejezési határidő módosítására a régészeti munkák elhúzódása miatt volt szükség, így a projekt fizikai befejezésének új határideje 2020. január 15.
A kiemelt projekt a Nemzeti Vízstratégia részeként, a Széchenyi 2020 program keretében 4,600 milliárd forint értékben, vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósul meg.

Sajtóközlemény letöltése

Sajtóközlemény - 2019.08.14.

Töltésépítés az árvízi kockázatok csökkentéséért
Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság közös projektje keretében az árvízi biztonságot célzó töltésépítési munkálatok kezdődtek el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A kiemelt projekt a Nemzeti Vízstratégia részeként, a Széchenyi 2020 program keretében 4,600 milliárd forint értékben, vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósul meg.

Sajtóközlemény letöltése

Sajtóközlemény - 2019.03.06.

Töltésépítés az árvízi kockázatok csökkentéséért
Az „Árvízvédelmi védvonalak mértékadó árvízszintre történő kiépítése, védvonalak terhelésének csökkentése a Közép-Tiszán az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság működési területén” című KEHOP-1.4.0-15-2015-00010 azonosító számú projekt során megvalósuló árvízvédelmi rendszer fejlesztés célja az emberi élet, valamint az épített és természetes környezet értékek megóvása, azaz az árvízi kockázatok mértékének csökkentése.

Sajtóközlemény letöltése

Sajtóközlemény - 2018.08.28.

Megkezdődött az árvízvédelmi védvonalak fejlesztése a Közép-Tiszán
Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság közös projektjének keretében megkezdődött az árvízvédelmi védvonalak fejlesztése a Közép-Tiszán. A kiemelt projekt a Nemzeti Vízstratégia részeként, a Széchenyi 2020 program keretében, európai uniós támogatás segítségével 4,6 milliárd forint értékben valósul meg.

Sajtóközlemény letöltése

Sajtóközlemény - 2018.03.13.

Árvízvédelmi rendszer fejlesztése az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság Működési területén
Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság egy közös projekt keretében az árvízvédelmi védvonalak fejlesztését tűzte ki céljául. A kiemelt projekt a Nemzeti Vízstratégia részeként, a Széchenyi 2020 program keretében, európai uniós támogatás segítségével 4,6 milliárd forint értékben valósul meg.

Sajtóközlemény letöltése

ovf evizig

Copyright © Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság 2017